رفتن به بالا

پایگاه خبری دزآفاق/ اخبار سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳
  • الخميس ۱۲ جماد أول ۱۴۴۶
  • 2024 Thursday 14 November
  • یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
  • کد خبر : 8446
  • مشاهده : 12 بازدید
  • یادداشت روز
  • چاپ خبر : فاصله دزفول تا اندیمشک فقط ۵ کیلومتر است / چه زمانی کنسرت پاپ در دزفول برگزار میشود ؟ / حمایت از هنرمندان داخلی و شبکه نمایش خانگی به ترتیب باعث به حاشیه رفتن هنرمندان طاغوتی و شبکه های ماهواره ای شد

    ✍امین قمر مدیر مسئول پایگاه خبری دزآفاق   متاسفانه همانند سال گذشته که علاقمندان به موسیقی در دزفول برای تماشای اجرای علیرضا طلیسچی به شوش رفتند شب گذشته نیز برای شرکت در کنسرت رضا صادقی در اندیمشک حضور یافتند.   با وجود درخواست برخی از فعالان حوزه هنر اما تاکنون برای اجرای کنسرت […]

 

 

✍امین قمر مدیر مسئول پایگاه خبری دزآفاق

 

متاسفانه همانند سال گذشته که علاقمندان به موسیقی در دزفول برای تماشای اجرای علیرضا طلیسچی به شوش رفتند شب گذشته نیز برای شرکت در کنسرت رضا صادقی در اندیمشک حضور یافتند.

 

با وجود درخواست برخی از فعالان حوزه هنر اما تاکنون برای اجرای کنسرت پاپ در دزفول به آنها پاسخی داده نشده است.

 

رضا صادقی هنرمند مطرح ایرانی شب گذشته ویدیویی منتشر کرد که در آن میگوید امکان برگزاری کنسرت در دزفول وجود ندارد و مردم این شهر را در اندیمشک خواهم دید.

 

اظهارات این هنرمند تاکنون از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی موسیقی و هنر واکنشی به دنبال نداشته است لذا این سوال مطرح است که علت برگزار نشدن کنسرت پاپ در دزفول چیست ؟

 

فاصله دزفول و اندیمشک فقط ۵ کیلومتر است و بر خلاف برخی از کشورها ، ایران به صورت ایالتی کنترل نمیشود بلکه تمام کشور دارای یک قانون واحد است لذا نمیشود در این فاصله ۵ کیلومتری قانون به دو شکل اجرا شود . قانون گذار برای برگزاری کنسرت ، راه و مسیر مشخص تعیین کرده است.

 

لازم به توضیح است در سنوات گذشته بیشتری گرایش به موسیقی مربوط به خوانندگان طاغوتی یا به اصطلاح لس آنجلسی بود و با افزایش حمایت‌ها از هنرمندان داخلی به مرور زمان گرایش به سمت موسیقی داخلی بیشتر و بیشتر شد به شکلی که امروز نیز برای ایرانیان خارج کشور کنسرت توسط هنرمندان داخلی برگزار میشود که کاملا کنترل شده و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران است.

 

همین موضوع در خصوص شبکه های ماهواره ای نیز رخ داد و در دوره ای شبکه های فارسی زبان با فیلمهای ترکی و کره ای بیشترین بیننده را داشت در حالی که با توسعه شبکه نمایش خانگی به مرور تمایل به دیدن شبکه ها و برنامه های ماهواره ای کاهش شدید یافت و مردم بیشتر به سمت برنامه ها و تولیدات داخلی تمایل یافته اند .

 

لذا برای مقابله با تهاجم فرهنگی میبایست ابتدا نیازهای جامعه را شناخت و به جای حذف ، باید آنها را کنترل و به مسیر صحیح هدایت کرد.

 

در خصوص کنسرت نیز این موضوع مهم است که نباید به دلیل اختلافات سلیقه ای ، خواسته بخشی از جامعه نادیده گرفته شود.

 

چه عده ای دوست داشته باشند و چه دوست نداشته باشند بخشی از جامعه علاقمند به موسیقی و هنر و برگزاری کنسرت است که نمیشود آن را حذف کرد و اگر به خواسته آنها که اکثرا نوجوان و جوان هستند توجهی گرفته نشود و هدایتی صورت نگیرد آنان به سمت خوانندگان و موسیقی خارجی و خارجی نشین روی می آورند که بسیار عواقب بدی را خواهد داشت.

 

در پایان تاکید میشود قانون فصل الخطاب است و اگر در خصوص کنسرت قانون لحاظ شود ، میتواند برای همیشه این مشکل را برطرف کرد.

 

 

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها