- سه شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۱
- کد خبر : 6013
- مشاهده : 68 بازدید
- یادداشت روز
به راستی من نمیدانم چه کسی به این رسانههای زرد در دزفول اجازه فعالیت می دهد؟ همچون افراد بیکار هر روز از چالِ طاووس عکس میگیرند و در فضای مجازی منتشر می کنند که چرا این چال تعیین تکلیف نمی شود؟ یا از گذر حزقیل عکس می گذارند، می گویند روزانه ۱۰۸ میلیون تومان […]
به راستی من نمیدانم چه کسی به این رسانههای زرد در دزفول اجازه فعالیت می دهد؟
همچون افراد بیکار هر روز از چالِ طاووس عکس میگیرند و در فضای مجازی منتشر می کنند که چرا این چال تعیین تکلیف نمی شود؟ یا از گذر حزقیل عکس می گذارند، می گویند روزانه ۱۰۸ میلیون تومان جریمه دیرکرد وام آن است!
گویی نمیدانند که طاووس به عنوان یک طرح منحصر بفرد گردشگری به پایان رسیده و طرح توسعه اش نیز اجرا شده است. دیگر مگر چال تر از این چال هم می شود؟عجبا از دست این جماعت که با ایراد بیخود از طرح چال زیبای طاووس در مسیر توسعه شهر سنگ اندازی می کنند!
آخر به شما چه؟ اصلا شما چه کارهاید؟ اصلا مگر میفهمید که مبنا و هدف وجودیِ این چال زیبا که به شهر شکل و ظاهر خلاقانه ای داده، چیست؟
چال طاووس یک جاذبه گردشگری است، الگو گرفته از چال اسکندرون برره...
برره را که یادتان هست؟ همان شهر مدرنی که مهران مدیری ساخت.
د آخر دزآفاقِ بیکار و نادان که هیچ درک و فهمی از زیباسازی و شهرسازی مدرن نداری اصلا به تو چه که ۱۲ سال است این زمین بسان یک گودال مانده است؟
نیستی که ببینی ۱۰۰ سال دیگر قطعا چال طاووس تبدیل به یک جاذبه تاریخی و گردشگری می شود و اصلا هدف ما نیز همین بوده است که بزرگترین چال دنیا را در دزفول به یادگار بگذاریم.
آن زمان آیندگان در مورد افرادی افتخار می کنند که آن را کلنگ زدند، افرادی که آمدند چال کندن و گروهی هم در آخر آمدند در مدت زمان ۶ ماه تا یکسال آن چال را پر کنند اما در نهایت تمام توان آنها این بود که بزرگداشت عطار نیشابوری را تبریک بگویند و توی نادان نمیدانی عطار کیست آن وقت سخن از طاووس می گویی؟
اصلا می خواهیم این چاله برای آیندگان آینه تدبیر شود. پس دزآفاق به توچه ؟؟
اصلا دلمان میخواهد احداث بزرگترین چال دنیا در کتاب گینس به نام دزفول ثبت شود پس سه ۱۰۰ سال سیصد سال به توچه دزآفاق؟
تازه کجایش را دیدهاید؟ ازاین نوبرها در دزفول زیاد است و میخواهیم در این زمینه در حافظه شهروندان رتبه نخست را بدست آوریم!
به همین دلیل برنامه ریزی شده تا از دل بافت قدیم، گذری نیمه کاره خارج کنیم و روزانه بابت وام آن گذر ، ۱۰۸ میلیون تومان جریمه به بانک شهر پرداخت کنیم و نه خودمان بلکه هفت نسلمان هم روزی ۱۰۸ میلیون تومان پرداخت کرده و دعا کنند برای هفت جدشان که میراث این تدبیر بزرگ را برای آنها به یادگار گذاشته اند،برای همین از عمق وجود میگوییم به تو چه دزآفاق؟
این خودش یک هنر خارق العاده و کم نظیر است، نیست؟؟
آخر دزآفاق نادان مگر نمیدانی با این شیب تورم ، ۱۰۸ میلیون تومان تا ۱۰۰ سال دیگر پول سه من گوشت است و هر روزی که بانک شهر برای طلب جریمهاش نامه پیک میفرستد ما هم در جواب نامهاش مینویسیم با مد و تشدید اشتباه کردیم ، غلط کردیم و ببخشید…
و تو چه میدانی از مدیریت شهری ای دزآفاق؟
اصلا هدف این است که آیندگان بگویند عده ای پشت میزنشین با کت و شلوارهای ست کرده و پیراهنهای یقه دیپلمات با کلی عکس یادگاری گردهم آمدند تا دزفول مدرن را طراحی کنند و اصلا دندت نرم مجسمه تک تکشان را درب طاووس و گذر حزقیل می سازیم تا هفت نسل بعد بدانند خادمان آنها چه سوراخی کندند و چه گلی زدند به سر بانک شهر!!!
ای دزآفاق نمک نشناس به راستی که تا ۱۰۰ سال آینده که هیچ بلکه تا هزاران سال آینده در هیچ کجای دنیا چنین هنرمندان چال کَنی جز در دزفول نخواهی دید، ای دزآفاق نمک نشناس
ای دزآفاق از همه نادانتر در کدام نقطه از جهان این چنین هنرمندانی میتوانین یافت که گذری نیمه کاره را با جریمه ۱۰۸ میلیون تومانی روزانه رها کرده و به دنبال پیام های تبریک، تسلیت و گرامیداشت بروند.
اینها همه جاذبه گردشگری و تاریخی هستند ، نیستند ؟ جاذبهای به اندازه جاذبه زمین که آیندگان را به خود مجذوب میکند.
ای دزآفاق نادان برای همه اینها به تو چه؟
نظرات