- چهارشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۰
- کد خبر : 5921
- مشاهده : 62 بازدید
- یادداشت روز
بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر دزفول محمد حسن پراور در جلسه رسمی امروز شورای شهر دزفول که با حضور فلسفی مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری خوزستان برگزار شد میزان بدهی شهرداری به بانک شهر را جهت پروژه گذر قائم ۲ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال برشمرد که این بدهی به […]
بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر دزفول محمد حسن پراور در جلسه رسمی امروز شورای شهر دزفول که با حضور فلسفی مدیر کل امور شهری و روستایی استانداری خوزستان برگزار شد میزان بدهی شهرداری به بانک شهر را جهت پروژه گذر قائم ۲ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال برشمرد که این بدهی به دلیل گرفتن وام در سالهای گذشته جهت اجرای این پروژه بوده است.
بنا به گفته وی : روزانه یک میلیارد و ۸۰ میلیون ریال جریمه دیرکرد برای شهرداری لحاظ میشود.
پراور تکمیل طرح قائم را نیازمند یکهزار میلیارد ریال اعتبار دانسته و گفته تمام جنبه های پرونده پروژه قائم در مدت ۶ ماه توسط شورای شهر بررسی شده است.
پراور همچنین اعلام کرده : شورای شهر و شهرداری به دنبال آن هستند تا در مرحله اول جلوی دیرکردها را بگیرند و رفع مشکل پروژه قائم یک مطالبه عمومی است و اکنون گرفتاریهایی در پروژه قائم وجود دارد، پروژه نیمه تمام و بلا تکلیف مانده و سرمایه گذاران به دلیل عدم مالکیت شهرداری حاضر به سرمایه گذاری در این پروژه نمی شوند.
این اظهارات چند باره در حالی است که بیش از یک سال از عمر شورای ششم گذشته است و روزانه بدهی شهرداری برای گذر قائم در حال افزایش است اما تاکنون اقدام خاصی جز برگزاری جلسات ، سخنرانی ، نطقهای پیش و پس از دستور و مصاحبههای تکراری صورت نگرفته است در حالی که دیرکرد وامها از سوی بانک در حال چرکه انداختن است.
برخی از اعضای شورای شهر در جلسات مختلف از پروژه گذر قائم به عنوان یک پروژه فاخر یاد کردهاند در حالی که باید به این نکته توجه داشت که با حلوا حلوا گفتن دهان شیرین نمیشود و آمار نشان میدهد این پروژه تبدیل به یک معضل بزرگ شده و جز بدهی چند هزار میلیارد ریالی دستاوردی دیگر ندارد و در واقع باید قبول کرد با نشستن پشت میز و گرفتن عکس یادگاری و گفتن حرفهای زیبا از بدهی پروژه قائم کم نمیشود و در یک چشم به هم زدن ۴ سال به پایان می یابد.
کاردستی که از همان اول خشت گذاری آن اشتباه ، بدون کار کارشناسی و توجیه اقتصادی بود و حالا علاوه بر از بین بردن بخشی وسیع از بافت تاریخی دزفول ، بدهی بزرگ را نیز برای دزفول به جا گذاشته است.
نظرات