رفتن به بالا

پایگاه خبری دزآفاق/ اخبار سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳
  • الأحد ۱۵ جماد أول ۱۴۴۶
  • 2024 Sunday 17 November

با وجود وضعیت قرمز کرونا در شهرستان دزفول به دلایل مختلف از جمله کمبود واکسن و استقبال مردم دزفول از واکسیناسیون و همچنین ضعف مدیریت در ساماندهی مراکز ، شاهد ازدحام مردم در پشت دربهای مراکز واکسیناسیون دزفول بودیم به گزارش خبرنگار دزآفاق، مراکز تجمیعی واکسیناسیون در دزفول این روزها خود به عاملی برای انتشار کرونا تبدیل […]

با وجود وضعیت قرمز کرونا در شهرستان دزفول به دلایل مختلف از جمله کمبود واکسن و استقبال مردم دزفول از واکسیناسیون و همچنین ضعف مدیریت در ساماندهی مراکز ، شاهد ازدحام مردم در پشت دربهای مراکز واکسیناسیون دزفول بودیم

به گزارش خبرنگار دزآفاق، مراکز تجمیعی واکسیناسیون در دزفول این روزها خود به عاملی برای انتشار کرونا تبدیل شده‌اند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول می‌گوید که علت این ازدحام افرادی هستند که بدون ثبت‌نام در سامانه و یا بر اساس برخی شایعات مبنی بر پایان محدودیت سنی واکسیناسیون در این مراکز حضور می‌یابند و بر بارِ این شلوغی‌های خطرناک اضافه می‌کنند.

شهروندان معترض نیز می‌گویند که مدت زیادی است که با هر بار ورود به سامانه برای ثبت‌نام با تکمیل ظرفیت مواجه می‌شوند و یا با وجود گذشت چندین روز از ثبت‌نام، پیامکی برای اعلام زمان و مکان تزریق واکسن دریافت نکرده‌اند.

این شهروندان همچنین می‌گویند که اطلاع‌رسانی در زمینه اعلام مراکز تزریق کننده دُز اول، دُز دوم و یا هر دو دُز ضعیف است و از سویی در مراکز نیز تمهیداتی برای پاسخگویی به مراجعان و ایجاد نظم و… به چشم نمی‌خورد.

همچنین بسیاری از شهروندانی که بر اساس تاریخ ذکر شده در کارت واکسیناسیون خود برای تزریق دُز دوم مراجعه می‌کنند با نبود واکسن مورد نظر مواجه می‌شوند در حالی که هیچ اطلاعی به آنها داده نشده است.

با توجه به اینکه اکثر مراجعان به مراکز واکسیناسیون سالمندان هستند، تجمع‌های گسترده در مقابل این مراکز با اضطراب و استرس‌های فراوانی برای آنها که مبتلا به انواع بیماری‌های زمینه‌ای هستند، همراه است که سلامت روان آنها را به خطر می‌اندازد با این حال، شهروندان و حتی سالمندان ترجیحشان به ماندن در این صف‌ها و زیر آفتاب است تا رفتن به خانه و نگرانی از اینکه آیا فردا به آنها واکسن می‌رسد یا خیر، چرا که اطلاعیه‌های گاه و بیگاه مرکز بهداشت شهرستان مبنی بر پایان موجودی واکسن موجب نگرانی آن دسته از افرادی می‌شود که موعد دُز دوم آنها فرا رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول، جمعیت هدف تزریق واکسن کرونا را در این شهرستان ۱۹۰ هزار نفر عنوان و اظهار می‌کند: تاکنون ۱۲۰ هزار دز واکسن در دزفول تزریق شده است.

علی قمیشی می‌افزاید: توزیع سهمیه واکسن به صورت کشوری است که خوزستان و به طور خاص شهرستان دزفول از پوشش جلوتری نسبت به کشور برخوردار است به گونه‌ای که سن واکسیناسیون در استان خوزستان ۱۰ سال از کشور جلوتر است.

رئیس مرکز بهداشت دزفول نیز با تأکید بر اینکه شهروندان پیشنهاد تزریق واکسن کرونا را خارج از سیستم بهداشت نپذیرند، می‌گوید: این واکسن‌ها تقلبی است و توسط افراد سودجو عرضه می‌شوند.

محمدعلی شفیعی نیا با بیان اینکه شهروندان دزفول واکسن کرونای خود را فقط از طریق مراکز تزریق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان دریافت کنند، می‌افزاید: در دزفول فقط مراکز تجمیعی و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی مجوز تزریق واکسن دارند و هیچ برنامه‌ریزی برای تزریق واکسن توسط بخش خصوصی صورت نگرفته است.

به گزارش دزآفاق، با توجه به آمار بالای واکسیناسیون در دزفول و همچنین با توجه به شلوغی‌های خطرآفرین در مراکز واکسیناسیون این شهرستان، افزایش تعداد این مراکز ضرورت انکارناپذیری است که باید مورد توجه متولیان قرار بگیرد.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار دزآفاق می‌گوید که با وجود پیگیری‌های دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت دزفول برای افزایش تعداد مراکز واکسیناسیون به منظور کاهش ازدحام در مراکز فعلی، برخی ادارات و سازمان‌های شهرستان برای راه‌اندازی مراکز واکسیناسیون در اماکن تحت امر خود، همکاری و مشارکت نمی‌کنند

بنابراین لازم است که ستاد کرونای شهرستان مقتدرانه در این زمینه ورود کند و علاوه بر رفع این مشکل مهم، با ادارات و سازمان هایی که در زمینه جان و سلامت مردم در این روزهای بحرانی همکاری نمی‌کنند برخورد جدی به عمل آورد.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها