رفتن به بالا

پایگاه خبری دزآفاق/ اخبار سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳
  • الأحد ۱۵ جماد أول ۱۴۴۶
  • 2024 Sunday 17 November

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دزآفاق ، قفسه فروشگاههای از روغن خوراکی خالی است و شهروندان در هنگام مراجعه به فروشگاهها با پاسخ نداریم مواجهه میشوند.   یک فعال بازار در دزفول گفت : در حال حاضر شرکتها از توزیع روغن خوراکی خودداری میکنند لذا بازار با کمبود مواجهه است.   این فروشنده سوپرمارکتی در […]

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دزآفاق ، قفسه فروشگاههای از روغن خوراکی خالی است و شهروندان در هنگام مراجعه به فروشگاهها با پاسخ نداریم مواجهه میشوند.

 

یک فعال بازار در دزفول گفت : در حال حاضر شرکتها از توزیع روغن خوراکی خودداری میکنند لذا بازار با کمبود مواجهه است.

 

این فروشنده سوپرمارکتی در دزفول افزود : طبق اطلاع شرکتهای تولید کننده درخواست افزایش قیمت داشته‌اند اما دولت مخالفت کرده لذا آنها از توزیع در بازار خودداری میکنند.

 

به گزارش دزآفاق به نظر میرسد این اقدام شرکتها مصداق بارز احتکار است و آنها میخواهند با عدم عرضه به بازار و با فشار ایحاد و سیبل قرار دادن مردم به خواسته خود یعنی افزایش قیمت برسند که البته این رویه نخ نما در سنوات قبل نیز رخ داده و در نهایت دولت تسلیم تولید‌کنندگان شده است.

 

عسکر زاده معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نیز در اینباره با بیان اینکه روغن گران نمیشود گفته است کمبود روغن تا یک هفته آینده رفع می‌شود و دولت هزینه‌های سربار تولیدکنندگان را با پرداخت یارانه مستقیم به آنها برطرف می‌کند تا فشاری به قیمت مصرف کننده وارد نشود.

 

بنابر این گزارش وزارت کشاورزی اعلام کرده به دلیل قیمت کمتر روغن در بازار در مقایسه با کشور های همسایه، شاهد قاچاق و خروج این محصول از کشور هستیم، به طوری که مصرف روغن نباتی قبل از اختصاص یارانه ارز ۴۲۰۰ تومانی در کشور یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن بود اما اکنون به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن افزایش یافته است.

 

معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی همچنین درباره راهکار جلوگیری از قاچاق روغن نباتی اظهار داشت: با تغییرات ایجاد شده در سامانه جامع تجارت راه ارسال بیشتر از سهمیه روغن به استان‌ها و تا حدود زیادی قاچاق و خروج این محصول از کشور گرفته شده است.

 

خبرگزاری ایسنا نیز قاچاق روغن خوراکی را عامل کمبود آن در بازار عنوان کرده است.

 

اینسنا نوشته اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات روغن سبب شده که قیمت روغن در ایران نسبت به کشورهای دیگر حدود ۲۰ درصد کاهش داشته باشد و همین موضوع جذابیتی برای خروج این محصول از کشور و عرضه آن به کشورهای دیگر به صورت رسمی و غیر رسمی ایجاد کرده است.

 

ایسنا همچنین گزارش داده بر اساس مشاهدات میدانی و گزارش‌های رسیده، عرضه روغن در فروشگاه‌ها و مغازه‌های سطح شهر محدود شده است؛ به طوری که برخی از فروشگاه‌های زنجیره ای به مصرف‌کنندگان تعداد محدودی روغن می‌فروشند و برخ از فروشندگان مغازه ها نیز می گویند که مدتی است روغن کم توزیع می‌شود و قیمت آن نیز بالا رفته است.

 

 

حالا باید تا آخر هفته منتظر ماند و دید که آیا قیمت روغن خوراکی افزایش می‌یابد یا دولت وعده خود را عملی کرده و با پرداخت یارانه به تولید‌کنندگان مانع افزایش قیمت آن میشود.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها