- دوشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
- کد خبر : 1099
- مشاهده : 185 بازدید
- خبر مهم و فوری
به گزارش خبرنگار دزآفاق، علی قمیشی عصر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آمار بیماران سرپایی و بستری ناشی از کرونا در شهرستان دزفول همچنان افزایشی است و ظرفیت بیمارستان بزرگ دزفول تکمیل شده است. وی افزود: با تامین تعدادی نیرو از سایر منابع و بیمارستان ها در حال ایجاد بخش های جدید در […]
به گزارش خبرنگار دزآفاق، علی قمیشی عصر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آمار بیماران سرپایی و بستری ناشی از کرونا در شهرستان دزفول همچنان افزایشی است و ظرفیت بیمارستان بزرگ دزفول تکمیل شده است.
وی افزود: با تامین تعدادی نیرو از سایر منابع و بیمارستان ها در حال ایجاد بخش های جدید در بیمارستان هستیم اما واقعیت این است که زیرساخت های بیمارستان محدود هستند و به دلیل افزایش تعداد بیماران بستری، با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول بستری هستند، عنوان کرد: حدود ۶۰۰ بیمار سرپایی نیز خدمات درمانی دریافت می کنند. درواقع روزانه یکهزار بیمار کرونایی در دزفول در حال درمان هستند که آمار بالایی است و انرژی و منابع زیادی از ما می گیرد.
قمیشی با بیان اینکه سن ابتلا و بستری در دزفول کاهش یافته است، گفت: در میان بستری های کرونایی دزفول تعداد زیادی جوان ۲۰ تا ۳۰ ساله مشاهده می شود و متاسفانه در میان فوتی ها کودک نیز داشته ایم که با توجه به این تفاسیر ضرورت دارد مردم شرایط را جدی بگیرند و عادی انگاری را کنار بگذارند در غیر این صورت ممکن است زمانی به خود بیایند که دیگر دیر شده است.
وی یادآور شد: متاسفانه اکثر بیماران در شرایطی مراجعه می کنند که ریه آنها درگیری زیادی پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به شدت بالای انتشار سوش دلتا، افزود: پروسه واکسیناسیون در دزفول در حال انجام است و به زودی دو مرکز واکسیناسیون دیگر به تعداد مراکز افزوده می شود ضمن اینکه در تلاش هستیم تا سهمیه واکسن شهرستان افزایش یابد.
قمیشی در ادامه به کاهش محسوس میزان رعایت موازین بهداشتی در دزفول و افزایش عادی انگاری در سطح جامعه اشاره کرد و گفت: کادر بهداشت و درمان شهرستان بصورت شبانه روزی در حال تلاش هستند و از مردم انتظار دارند با رعایت پروتکل های بهداشتی و مراقبت از خود و خانواده هایشان در کنار کادر درمان باشند.
وی خاطرنشان کرد: در مدیریت بیماری کووید ۱۹ پیشگیری بر درمان مقدم است بنابراین اکنون که در زمینه واکسیناسیون محدودیت هایی وجود دارد ضرورت دارد مردم با رعایت موازین بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمع و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در بهبود شرایط بحرانی شهرستان و کشور کمک کنند.
نظرات