رفتن به بالا

پایگاه خبری دزآفاق/ اخبار سیاسی/اجتماعی/فرهنگی

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳
  • الأحد ۱۵ جماد أول ۱۴۴۶
  • 2024 Sunday 17 November
  • یکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۲
  • کد خبر : 2733
  • مشاهده : 56 بازدید
  • اخبار دزفول
  • چاپ خبر : مصرف بی‌رویه فست فود موجب گسترش چربی کبد شده است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول:

مصرف بی‌رویه فست فود موجب گسترش چربی کبد شده است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: مصرف بی‌رویه فست فودها و غذاهای پرچرب در جامعه موجب گسترش بیماری‌های غیرواگیر و خطرناکی مانند چربی کبد شده است. داود سلمان پور روز یکشنبه در آیین تجلیل از مسوولان و کارشناسان مدیریت غذای و دارو در سالن آفتاب افزود: توجه و نظارت بر محصولات کشاورزی و تولیدات […]

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: مصرف بی‌رویه فست فودها و غذاهای پرچرب در جامعه موجب گسترش بیماری‌های غیرواگیر و خطرناکی مانند چربی کبد شده است.

داود سلمان پور روز یکشنبه در آیین تجلیل از مسوولان و کارشناسان مدیریت غذای و دارو در سالن آفتاب افزود: توجه و نظارت بر محصولات کشاورزی و تولیدات صنایع غذایی سلامت محور که با هماهنگی بین سازمانی و نظارت‌های مستمر آنها انجام می‌شود می‌تواند سلامت جامعه را تضمین کند.

وی ادامه داد: متأسفانه مصرف بی‌رویه فست فودها و غذاهای پرچرب در جامعه در حال گسترش بیماری‌های غیرواگیر و خطرناکی مثل چربی کبد شده است که این بیماری طبق آمارهای موجود یکی از خطرناک ترین و مرگبارترین بیمارها در آینده محسوب می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: همه ساله  هفته آخر مهرماه شعارهایی در سطح جهانی و ملی مطرح می‌شود تا خط مشی و راهکاری برای فعالیت یکسال آینده باشد؛ شعار جهانی امسال، رفتار ما آینده را می‌سازد و شعار ملی، آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا است.

طبق تقویم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همه ساله هفته آخر مهرماه بعنوان هفته غذا و ۲۴ مهرماه مصادف با ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا نامگذاری شده است.

اخبار مرتبط



جديدترين خبرها