به گزارش دزآفاق بهروز قمرزاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و ضرورت ترویج مصرف نان مغذی در سبد غذایی خانوار گفت: «نان کامل با حفظ سبوس و جوانه گندم، سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است و برخلاف نان سفید، ارزش تغذیهای بالاتری دارد.»
وی با بیان اینکه یکی از ارکان اصلی موفقیت این طرح، نظارت مستمر بر کیفیت نان و فرآیند پخت است، افزود: «قرارگاه امنیت غذایی شهرستان، مسئولیت پایش و پیگیری اجرای صحیح این طرح را برعهده دارد.»
قمرزاده همچنین از توسعه تدریجی این طرح خبر داد و اعلام کرد: «در آینده نزدیک، ۲۰ واحد نانوایی دیگر نیز به جمع عرضهکنندگان نان کامل در دزفول خواهند پیوست تا دسترسی آسانتر شهروندان به این محصول فراهم شود.»
به گفته وی، اجرای این طرح علاوه بر ارتقاء کیفیت نان در شهرستان، زمینهساز اصلاح الگوی مصرف و ارتقاء سلامت جامعه خواهد بود و امید میرود شهروندان با استقبال گسترده از نان کامل، شاهد تأثیرات مثبت بلندمدت آن بر سلامت فردی و جمعی باشند.
دیدگاهتان را بنویسید