اخبار دزفول
کد خبر : 8337
شنبه - ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷

هیات تطبیق بخشی از قانون شوراهاست، اعضای شورای شهر به آن تمکین کنند | تبدیل دزفول به کارگاه عمرانی با فروش املاک یعنی نابودی سرمایه های شهرداری دزفول

اصرار اعضای شورای شهر دزفول در خصوص تفویض اختیار فروش ۷۰۰ میلیارد تومان از املاک شهرداری و انتقاد از رد این مصوبه توسط هیات تطبیق از جمله مواردی است که در جلسه اخیر شورای شهر دزفول مطرح شده بود.

 

این در حالیست که آیین‌نامه اجرایی ماده (۸۰) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران -مصوب ۱۳۷۵- و اصلاحات بعدی ماده ۱- در این آیین نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند:

 

الف- هیئت تطبیق: هیئت تطبیق مصوبات شوراهای اسلامی کشور با قوانین

 

ب- هیئت بخش و روستا: هیئت تطبیق مصوبات بخش و روستا

 

پ- هیئت شهرستان: هیئت تطبیق مصوبات شهرستان

 

ت- قانون: قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱۳۷۵ با اصلاحات بعدی آن.

 

لذا با توجه به اینکه هیات تطبیق بخشی از قانون شوراها می باشد اعضای شورای شهر باید به آن تمکین کنند ضمن آنکه هیات تطبیق متشکل از نماینده فرمانداری ، نماینده دادگستری و نماینده شورای شهرستان می باشد.

 

🔻همچنین در خصوص فروش املاک شهرداری ذکر چند مورد و سوال در باب توصیه ضروری است :

 

۱. فقط ۱۰ ماه تا پایان عمر شورای ششم باقی مانده است که در این زمان کم در صورت حتی تصویب این مصوبه در خوشبینانه ترین حالت ممکن حداقل ۳ ماه طول می‌کشد تا این املاک مدنظر بفروش برسد.

 

۲.طبق اظهارات قبلی ریاست شورای شهر مقرر شده بود فروش املاک صرفا جهت اجرای پروژه های درآمدزا است در حالی که جاده سازی ، آسفالت معابر ، احداث بوستان و … پروژه های در آمدزا نیستند .

 

۳.چرا لیستی از پروژه هایی که قرار است از طریق فروش ۷۰۰ میلیارد تومان املاک شهرداری اجرا شود به صورت شفاف ارائه نشده است؟

 

۴.چه تضمینی وجود دارد که در مدت زمان کم باقیمانده پروژه های تعریف شده اجرا شود در حالی که ماه‌های منتهی به انتخابات شورای شهر است و قطعا بیشتر تمرکز اعضای شورای شهر معطوف انتخابات است تا حُسن انجام نظارت ؟

 

۵.در این بین ذکر این نکته و سوال خالی از لطف نیست که آیا بهتر نبود ابتدا در آن دستگاه عریض و طویل شهرداری و شورای شهر دزفول حداقل چند طرح و پروژه مفید و کارآمد برنامه ریزی و تدوین می شد و مراحل احداث آنان نیز آغاز می شد و در ادامه اگر این طرح ها با مشکل مالی مواجه می شدند طرح فروش املاک مطرح می شد؟ چرا که در این مدت شاهد هیچگونه برنامه ریزی برای تدوین و یا اجرای طرح های مهم و چشمگیر و حتی مصالحه‌ای در شهرداری و شورای شهر نبوده ایم پس این فروش املاک چه کاربردی خواهد داشت جز از دست دادن سرمایه های ملکی شهرداری؟

 

۶.در پایان توصیه می‌کنیم اعضای شورای شهر دزفول بجای برگزاری جلسه و کش مکش و اصرار در خصوص این امر، ابتدا به نکات و سوالات ذکر شده به ویژه مدت زمان باقیمانده از عمر شورای فعلی توجه کنند سپس به دنبال تفویض اختیار فروش املاک باشند چرا که رویای تبدیل دزفول به کارگاه عمرانی با فروش املاک یعنی نابودی سرمایه های شهرداری دزفول .