تشکیل پرونده برای ۳ مرکز اخذ سپرده در دزفول به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور/ مراکز اخذ سپرده شهرستان فاقد مجوز بانک مرکزی هستند/ هرگونه ترک فعل مدیران پیگیری قانونی می شود/ برخورد قانونی با عطاری هایی که در امور پزشکی دخالت می کنند
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری دزآفاق، مهدی آماده صبح امروز یکشنبه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه که در محل دادسرای دزفول برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اقدامات ما در دستگاه قضایی شهرستان طی مدت اخیر پیگیری برای رفع مشکل معارض جاده های مواصلاتی شهرستان بوده است که خوشبختانه با همکاری اداره راه و شهرسازی جاده بن جعفر و جاده شوشتر رفع تصرف شدند ضمن اینکه در خصوص جاده آوج به میانرود نیز جلساتی برگزار شده که اثرگذار بوده است.
وی افزود: در خصوص جاده آوج به میانرود به منظور پیشگیری از ترک فعل مدیران با ادارات دخیل در این پروژه جلساتی برگزار و ضرب العجل لازم نیز به آنها داده شده است.
آماده با اشاره به ورود دادستانی دزفول در موضوع فعالیت نانوایی ها و کیفیت نان از برخورد جدی با عرضه غیرقانونی مواد غذایی و خوراکی از جمله آرد در شهرستان خبر داد.
وی با اشاره به پیگیری های دادستانی در زمینه کیفیت خدمات جایگاه های سوخت و بنزین و همچنین ورود بنزین یورو۴ در دزفول، گفت: با کشتارهای غیرمجاز در سطح شهرستان نیز با همکاری اداره دامپزشکی برخورد قانونی شده و در ادامه نیز در صورت مشاهده هر کشتار غیرمجاز اقدامات قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دزفول، رفع تصرف از اراضی ملی از جمله ساحل رودخانه دز در خارج از محدوده شهرستان را از دیگر اقدامات دادستانی برشمرد و افزود: در زمینه روشنایی معابر در راستای پیشگیری از سرقت ها نیز ورود کرده ایم، بر این اساس به کلانتری ها اعلام کرده ایم مناطق تحت پوشش خود را بررسی و مناطق خاموش را به ما اعلام کنند. با دریافت هر گزارش مکاتبات لازم با شرکت توزیع برق شهرستان صورت می گیرد و خوشبختانه این امر در حال انجام است.
آماده در خصوص فعالیت مراکز اخذ سپرده در سطح شهرستان نیز گفت: اخذ سپرده از مردم بدون مجوز از بانک مرکزی کاملا ممنوع است و اخلال در نظام اقتصادی کشور محسوب می شود. متاسفانه هیچکدام از مراکز اخذ سپرده و صندوق های قرض الحسنه در شهرستان که در زمینه اخذ سپرده از مردم فعالیت می کنند دارای مجوز در این زمینه نیستند.
وی با اشاره به ورود پلیس اطلاعات امنیت در زمینه بازرسی از فعالیت مراکز اخذ سپرده در شهرستان، یادآور شد: بیش از ۲۰ مورد صندوق و مرکز در شهرستان تحت رصد و نظارت دستگاه های امنیتی هستند و هر مرکزی که اقدام به اخذ سپرده و ارائه سود به مردم کرده تذکرات لازم را دریافت نموده و در این میان برای ۳ مرکز به دلیل تداوم اقدام غیرقانونی خود به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور در یکی از شعبه های دادیاری دادسرا پرونده تشکیل شده است.
وی با اشاره به ورود دادستانی دزفول در زمینه ترک فعل مدیران شهرستان، خاطرنشان کرد: هر کجا موردی از ترک فعل و تخلف مدیران مشاهده شده باشد ورود کرده ایم و در این زمینه تعارفی وجود ندارد لذا هر ترک فعل و جرمی رخ دهد قطعا پرونده تشکیل خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب دزفول در خصوص مقابله با برخی فرقه های ضاله و نوظهور در این شهرستان نیز عنوان کرد: تا سال گذشته قانونی برای مقابله با این فرقه ها وجود نداشت اما از سال گذشته که این قانون تصویب شد برخوردهای قانونی خوبی با برخی از این فرقه های نوظهور در سطح شهرستان صورت گرفته و مواردی از برخورد با فرقه یمانی نیز در شهرستان انجام شده است. به طور کلی دستگاه های امنیتی شهرستان با تمام توان به مقابله با این فرقه ها پرداخته و موارد را برای تشکیل پرونده به ما ارجاع می دهند.
آماده در ادامه با بیان اینکه پس از حادثه متروپل جلسه شورای تامین در شهرستان برگزار و اسامی ساختمان های پرخطر اعلام شد، افزود: دادستانی دزفول در راستای حفاظت از جان مردم با جدیت در این موضوع ورود کرده و با مشاهده هر مورد از ساختمان ها و یا گودبرداری های پرخطر و غیرایمن مراتب را به شهرداری اعلام می کند.
وی در ادامه با ابراز مخالفت از عرضه قلیان در مکان های عمومی به ویژه بوستان ها، گفت: برای برخورد و ساماندهی مغازه های عرضه قلیان و دخانیات نیز جلساتی برگزار شده است.
آماده در خصوص پدیده سگ گردانی در سطح شهر نیز بیان کرد: تاکنون قانون و مجازاتی برای مقابله با این پدیده تعیین نشده اما راهور می تواند در صورت مشاهده سگ در خودروها اقدام به جریمه خودروها کند و یا اگر در آپارتمانی سگ نگهداری می شود مرکز بهداشت می تواند به دلیل موارد بهداشتی عنوان مجرمانه اعلام کند تا از این جنبه با افرادی که در آپارتمان ها اقدام به نگهداری از حیوان خانگی می کنند برخورد شود.
دادستان عمومی و انقلاب دزفول با تاکید بر خودداری رسانه ها و افراد از انتشار کلیپ های سرقت در فضای مجازی گفت: این امر علاوه بر ایجاد فشار روانی و حس ناامنی در جامعه باعث بروز مشکلاتی در روند دستگیری متهمان می شود. این اقدام همچنین به دلیل سوء استفاده شبکه های معاند برای نظام نیز هزینه بردار است.
آماده ادامه داد: در مواردی مجرم با مشاهده کلیپ جرم خود در فضای مجازی خود را مخفی می کند و دستگیری وی برای دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی دشوار و زمانبر می شود. چندی پیش انتشار کلیپ سرقت در کوی ذوالفقار دزفول موجب هوشیاری و فرار متهم شد به طوری که پس از اقدامات اطلاعاتی بسیار زیاد و پیگیری های فراوان موفق به دستگیری وی در تهران شدیم
بنابراین هر فردی که اقدام به انتشار کلیپ های مجرمانه نظیر سرقت در فضای مجازی کند در صورت احراز عمدی بودن اقدام وی برای ایجاد فضایی به منظور تسهیل فرار متهم به مراجع قضایی احضار و با وی برخورد قانونی خواهد شد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه فروش داروهای اعتیادآور از جمله متادون در تمام عطاری ها ممنوع است، اظهار کرد: در صورت تجویز پزشک، خرید متادون به صورت قرص و شربت صرفا باید از طریق مراکز مجاز صورت بگیرد و فروش این دارو در تمام عطاری ها غیرقانونی است. در این راستا با چند عطاری برخورد قانونی صورت گرفته و قطعا بازرسی از عطاری ها و برخورد با متخلفان ادامه خواهد داشت. همچنین هر مغازه ای که اقدام به قاچاق دارو و فروش دارو بدون مجوز نماید تحت تعقیب قضایی قرار می گیرد که در این زمینه نیز چند پرونده تشکیل شده است.
آماده با اشاره به بازرسی های مکرر پلیس مبارزه با مواد مخدر و مرکز بهداشت شهرستان از عطاری ها، عنوان کرد: دخالت در امور پزشکی توسط عطاری ها نیز جرم محسوب می شود و در این خصوص نیز پرونده های متعددی تشکیل شده که قطعا این برخوردها تداوم خواهد داشت.