نازایی سوغات شوم دردهای مزمن لگنی
کارشناس واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت دزفول به تشریح دردهای مزمن لگنی و عوارض درمان دیرهنگام آنها پرداخت.
مهرالی ضمن تبریک هفته سلامت بانوان ایرانی گفت: دردهای مزمن لگنی در گروه سنی میانسالان یکی از مسائلی است که بسیاری از افراد جامعه با آن دست به گریبان هستند.
وی بیان کرد: درد مزمن لگنی نوعی از دردها است که در قسمت زیرین کمر و شکم ایجاد میشود که میتواند به مشکلات رودهای یا مثانه ارتباط داشته باشد، اما معمولا سیستم تناسلی را نیز درگیر میکند، ضمن اینکه وقتی زن دچار دردهای التهابی لگن به علت برخی بیماریها میگردد و در پیگیری درمان سهل انگاری مینماید.
مهرالی اظهار داشت: در این حالت عفونت حاد تبدیل به عفونت مزمن شده و گسترش مییابد و حتی ممکن است در برخی موارد دردها در بعضی موارد براساس عوامل و بیماریهایی باشند که منجر به نازایی میشوند.
کارشناس واحد بهداشت خانواده مرکز بهداشت دزفول ادامه داد: دردهای آپاندیسیت، اختلالات مثانه، بیماریهای منتقله از راه تماس جنسی، عفونت کلیه یا سنگ کلیه، اختلالات روده ای، مشکلات عصبی، فتق، اختلال پلویس، پروستاتیت، اختلالات بیضه، شکستگی لگن و درد با سرچشمه روانشناختی از جمله عواملی هستند که باعث بروز دردهای لگنی میشوند.
وی بیان کرد: به همین دلیل به بانوان توصیه میکنیم با جدی گرفتن دردهای مزمن لگنی و انجام دورهای معاینههای پزشکی به حفظ سلامت خود کمک کنند.