اخبار دزفول
کد خبر : 1134
دوشنبه - ۸ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۹

صدای مردم : بروز پدیده جدید در دزفول ، صندوق قرض الحسنه یا بنگاه نزول و ربا

صدای مردم :
رسول خدا صلی الله علیه واله می فرمایند :

هر کس ربا بخورد، خدای بزرگ و بلند مرتبه، شکمش را به اندازه ربایی که خورده از آتش دوزخ پر کند و اگر از طریق ربا مالی به دست آورد، خداوند چیزی از اعمالش را نپذیرد و تا زمانی که قیراطی (یک بیست و چهارم دینار) از مال ربا نزدش باشد، پیوسته در لعنت و نفرین خدا و فرشتگان خواهد بود.

مَن اَکَلَ الربا مَلَأَ اللهُ عزّوجلّ مِن نارِ جهنَمٍ بقدرِ ما اَکلَ و اِن اِکتسبَ منه مالاً لا یَقبلُ منه شیئاً منْ‎‎‏ عمله و لم یَزَل فی لعنهِ الله و الملائکهِ ما کان عندَهُ قیراطٌ واحدٌ.

با سلام خدمت مسوولان پایگاه خبری دزآفاق . میخواستم از این طریق صدای ما را به گوش مسوولان برسانید. متاسفانه جدیدا با پدیده عجیب تحت عنوان قرض الحسنه ام با ماهیت ربا خواری در دزفول مواجهه هستیم.

سال گذشته به دلیل نیاز مالی از یصندوق قرض الحسنه ……….  وام مضاربه دریافت کردم و در قبال دربافت این وام که مبلغ آن ۲۰۰ میلیون تومان بود به عنوان ضمانت و وثیقه سند ملکی منزلمان را به این صندوق ارائه دادیم اما مدیر صندوق در یک روال غیر معمول از ما خواست تا سند را به نام همسر ایشان ثبت کنیم و پس از مراحل اداری این اقدام را به دلیل نیاز شدید مالی انجام دادم.

ما با توجه به قرض الحسنه بودن وام اقدام به دریافت آن کردیم

پس از ۶ ماه که زمان بازپرداخت وام فرا رسید به دلیل عدم توان مالی در بازپرداخت خواستار تمدید شدم که از سوی صندوق اعلام شد بازپرداخت به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش مییابد و حالا پس از یک سال این مبلغ بازهم افزایش یافته و سند ملک ما که امسال به حدود دو میلیارد رسیده و به نام همسذ مدیر این صندوق است در ازای ۲۰۰ میلیون تومان به ما بازپرداخته نمیشود

جای سوال این است اگر این وام به صورت قرض الحسنه است پس محاسبه این مقدار دیرکرد و سود آن چه معنا میدهد ؟

آیا این سیستم ربوی محسوب نمیشود ؟

کدام ارگان مسوولیت رسیدگی به این سیستم ربوی که کاملا با دین اسلام منافات دارد را بر عهده دارد ؟

چرا این صندوقهای به اصطلاح قرض الحسنه با سیستم کاملا ربوی نام اهل بیت ع را بر خود نهاده اند ؟

تشکر میکنم پیام ما را منتشر نمایید